Подарунок для бібліотеки

 Сьогодні з робочим візитом Брусилів відвідав начальник Житомирської районної військової адміністрації Тарасюк Юрій Володимирович. Після покладання квітів біля пам'ятника полеглим воїнам він відвідав Брусилівська центральна універсальна публічна бібліотека ім. Г.М. Ткаченка з книжковим подарунком. Це книга Івана Огієнка "Українська культура".

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

  Сьогодні в Брусилові пройшов мітинг з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. На зібранні були присутні: Юрій Тарасюк - начальник Житомирської районної військової адміністрації, Віктор Шкуратівський - секретар Брусилівської селищної ради, Віктор Кучеренко - голова Брусилівської районної спілки ветеранів Афганістану і воїнів-інтернаціоналістів та ветерани Афганської війни та збройних конфліктів на території інших держав.

Тренінг «Діяльнісний підхід в початковій школі в реаліях сьогодення»

  27 січня  та 10 лютого 2024 року на базі Брусилівського ліцею № 1 ім. І.І. Огієнка та Брусилівського ліцею ім. Г.О.Готовчиця для вчителів початкових класів, вихователів ГПД та асистентів вчителів ЗЗСО Брусилівської громади було проведено тренінги за освітньою програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід в початковій школі в реаліях сьогодення» у рамках реалізації Меморандуму про взаєморозуміння між МОН України та The LEGO Foundation щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес закладів освіти.

Дякуємо ЗСУ за можливість навчати і навчатися!

 Вже традиційно кожного місяця заклади освіти Брусилівської селищної ради ініціюють допомогу для воїнів, які на передових позиціях захищають нашу Батьківщину. Сьогодні освітяни Брусилівщини передали чергову "пташку", квадрокоптер DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo with DJI RC, для нашої 95-ОДШБр.    Хочеться подякувати всім, хто долучився до збору, а саме: колективам Приворотської, Осівецької, Биківської, Хомутецької, Водотиївської, Морозівської гімназій, Долинівського, Хомутецького, Приворотського, Новоозерянського, Покришівського, Брусилівського, Морозівського, Биківського ЗДО, а також відділу освіти та спорту. Дякуємо ЗСУ за можливість навчати і навчатися!