ТЕПЛА ЗУСТРІЧ У ОСІВЦЯХ

 9 березня в Осівецькому сільському клубі відбулася зустріч з матерями наших земляків - захисників. На початку зустрічі всі присутні вшанували пам’ять загиблих Героїв хвилиною мовчання.

ПРОФІЛАКТИКА  ВІТРЯНКИ

 В зв’язку з неодноразовими  запитами   населення  зв’язаними  з реєстрацією  серед   дітей  випадків   вітряної  віспи  нагадуємо   про  епідеміологічні   заходи  профілактики  вітряної  віспи.

До 210-х роковин від дня народження Кобзаря

 11 березня, біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Брусилові, пройшло зібрання з нагоди 210-ї річниці від дня народження поета, до якого долучилися представники влади Брусилівської територіальної громади та працівники культури.

Кубок України з пішохідного туризму в закритих приміщеннях

 З 8 по 10 березня 2024 року представники Брусилівської селищної територіальної громади увійшли до збірної команди Житомирської області та взяли участь у Кубку України  з пішохідного туризму в закритих приміщеннях. Нашу громаду предсталяли: Хоцінський Тимофій – учень Брусилівського ліцею ім. Г.О. Готовчиця (вихованець Брусилівської ДЮСШ) та Заєць Андрій Миколайович – тренер Брусилівської ДЮСШ, в якості судді.

Епідемічна ситуація в Брусилівській громаді

  На    10  тижні  захворюваність    на ГРВІ  знизилась  на  39,1%,  в  порівнянні  з  попереднім  тижнем.  За  10  тиждень   зареєстровано  70  випадків   захворювань  на  ГРВІ,  серед  дітей  27  випадків,  що  становить  38,5%, із  захворівших   дітей   60%   в  віці  5-14  років.     

Свято весни у Брусилівському СБК

 Відшуміла зима лютими морозами, відхурделила сніжними віхолами, а на зміну їй прийшла чарівна красуня-весна. Тож недаремно саме вона увібрала в себе одне з прекрасних свят – свято жінок.

STOP КОРУПЦІЯ!

  Шановні громадяни, з метою недопущення корупційної складової з боку особового складу та працівників Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області та своєчасного реагування на зловживання владою посадовими особами ДСНС.

«Разом рятуємо життя»: зустріч у Пилипонці

 6 березня в пункті тимчасового проживання внутрішньо-переміщених осіб у селі Пилипонці, в якому перебуває 14 дорослих та 8 дітей зі східних областей, відбувся просвітницький захід «Вакцинація – це здоров’я».

Знову скорботний день для нашої громади

 Сьогодні, 7 березня, скорботний день для всіх жителів нашої громади, адже відбулося прощання з нашим Героєм – Валерієм Галушко. Провести земляка в останню путь разом з рідними, бойовими побратимами, прийшло чимало жителів Брусилівської територіальної громади.