Я вдячний кожному, хто сьогодні прийшов на наш благодійний захід. Ми не припиняємо підтримувати наших захисників, які ціною власного здоров'я та життя боронять нашу країну. Спільними зусиллями ми зможемо перемогти окупанта, дотримуючись принципу:"Роби те, що можеш, із тим, що маєш, там, де перебуваєш".

 Сьогодні 28.08.22р в велике церковне свято Успіння пресвятої Богородиці колектив Черешенька с.Водотиї провів благодійний концерт для збору коштів для ЗСУ. Свої пісенні здібності дівчата та хлопці демонстрували місцевим мешканцям. Усі пісні були виключно українського репертуару та патріотичного характеру.

 Тож, завдяки небайдужими українцям та бажанню допомогти воїнам-землякам було зібрано сьогодні 15000 грн. Ці кошти підуть на потреби ЗСУ.

  З початку повномаштабної російської військової агресії, коли до нашої Брусилівського ЦРЛ поступали поранені військові та цивільне населення із Макарівського району, де точилися бойові дії закупили медикаментів на суму 28000 грн. А саме свої кошти скерували на потреби:

колектив Черешенька -14500грн.

Водотиївський педагогічний колектив - 5000 грн.

громада села Водотиї - 8500 грн.

 Крім того люди зносили перев'язочний матеріал, медичні препарати в кого що було, так як на тей час по аптекам все було відсутнє. Все це було передано в лікарню.

   Нехай Божа Матір покриває своїм омофором захисників Вітчизни та всіх, хто наближає Перемогу над рашистами.

Україна буде!!!

 

 

Сергій Познахор

Фото без описуФото без опису