Під час робочої поїздки до Бердичівського району 08 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко також оглянув нещодавно відкриту відремонтовану ділянку дороги «Мирославка-Малосілка», що пролягає у Швайківській громаді.

«Завдяки президентській програмі «Велике будівництво» ми відновлюємо автошляхи, які роками не бачили ремонтної техніки. У ході поточного ремонту на дорозі «Мирославка-Малосілка» з’явилося нове дорожнє покриття, якість якого вже встигли оцінити місцеві жителі із прилеглих сіл», – зазначив голова ОДА.

  Автодорога місцевого значення С 060313 Мирославка – Малосілка через Демчин не ремонтувалася понад 30 років. Через це, як розповів староста села, із часом місцеві перевізники відмовлялися від маршрутів у цьому напрямку, тому й на автобусних зупинках давно не було пасажирів. Але зараз життя відновлюється, поступово поновлюються перевезення. Нарешті дорога матиме гарний і сучасний вигляд: упорядковані газони, нічні світильники та покращені зупинки.

«Дороги в населеному пункті – це чітке відображення розвитку громади. Адже шлях на роботу, до школи та в лікарню, на ринок чи в гості є дуже важливим мірилом спільної роботи гілок влади та жителів. Зручність та комфорт, а головне безпека – ось чим керуються водії та пішоходи, коли долають заплановані маршрути», – наголосив Віталій Бунечко.

   Голова ОДА також додав, що разом із тим комфортне транспортне сполучення є одним із важливих факторів підвищення інвестиційної привабливості територій та рушійною силою економічного розвитку громад.

  За інформацією Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА, протяжність ділянки дороги С 060313 Мирославка – Малосілка через Демчин, що ремонтується, – 6,0 км.

Деталі тут: 

http://zhytomyr-rda.gov.ua/velyke-budivnytstvo-na-zhytomyrshchyni-zavdiaky-prezydentskij-prohrami-my-vidnovliuiemo-avtoshliakhy-zhytomyrshchyny-vitalij-bunechko-video-foto/