25 серпня жителі села Скочище традиційно відзначили День села. На свято завітали учасники народного вокального ансамблю «Калинонька» Биківського сільського клубу та вокально-музичний колектив  «Родина» з села Липки  Попельнянського району, також щирими оплесками глядачі зустрічали  Казадаєву Софію, Гальченко Софію, Шрамову Ніну і Дячок Іванну, юні таланти свого села. Глядачі  уважно слухали кожне слово ведучих Ірини та Анни Дячок про рідне село, про його людей, про красу рідного краю. Аматори  подарували всім жителям та гостям села цікавий концерт.

       Організаторами  свята були: подружжя Криницьких Інна та Роман, Гуцул Ольга, Ткачук Ніна, Білоус Володимир.

    Традиційними спонсорами стали місцеві господарства та приватні підприємці   «Олімп Агро» ( директор Пейчев І.І.), ТОВ «Манорс» (директор Колачко М.В.) ТОВ «Брусилів  м'ясо» (директор Новицький О.В.) ПП Клименко В.Ф. ми щиро дякуємо за їх підтримку, людяність і розуміння та бажаємо успіхів у досягненні найкращих результатів своєї праці, нехай їх добро повертається до них сторицею, а ще окремо хочу подякувати Білоусу Володимиру Володимировичу за  прекрасний феєрверк, який він придбав і запустив у нічне небо для своїх односельчан і за те що він з друзями вранці, після свята  поприбирали  територію села де проходило святкування.

       Далеко за північ звучала музика та пісні, а на душі легко та весело, тому що свято вдалося і присутні розходились по домівках з усмішкою на обличчях дякуючи всім за організацію та проведення свята.

          Дуже дякую всім учасникам свята, здоров’я, миру і щастя бажаю.

                            Завідуюча Скочищенським сільським клубом Ольга Горбова