06 серпня 2019 року відбулася презентація онлайн-курсу «Взаємодія органів влади з громадськістю» в офісі НУО «Сучасний Формат».

Презентований Онлайн-курс можна пройти на платформі «Prometheus».

 

Фото без опису

   Онлайн-курс розроблений в рамках проекту «Підтримка реформи державної служби в Україні шляхом посилення співпраці громадськості та Уряду», який фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії та реалізується ПРООН в Україні.

ПРО ЦЕЙ КУРС

   Відкритість, підзвітність і прозорість органів державної влади – невіддільні складники належного врядування. Державна політика в різних сферах набуває більшої якості, якщо вироблена та впроваджується із відповідним залученням різних зацікавлених організацій громадянського суспільства та громадян. Громадськість вимагає від Уряду активного зворотного зв’язку, у свою чергу й Уряд не може обійтися без усвідомлення того, яким чином громадяни розуміють, оцінюють його зусилля у вирішенні соціально значущих питань. Отже, взаємодія з громадськістю – один з важливих напрямів діяльності органів державної влади.

 

Мета курсу «Взаємодія органів державної влади з громадськістю» – ознайомити фахівців структурних підрозділів з питань взаємодії з медіа та зв’язків з громадськістю в апаратах органів державної влади із сучасними принципами, стандартами, механізмами та інструментами взаємодії органів державної влади з громадськістю; розвинути їхні навички планування, здійснення та оцінки результатів взаємодії з громадськістю. Водночас курс розрахований на ширшу аудиторію: працівників інших структурних підрозділів органів державної влади, які в своїй діяльності взаємодіють з громадськістю; широке коло осіб (включно з представниками громадськості), зацікавлених у набутті знань про принципи та стандарти взаємодії з громадськістю, що стануть корисними в їхній діяльності.

  Курс містить відеолекції, включає вивчення теоретичного матеріалу, участь у дискусіях на форумі, виконання проміжних тестів для перевірки набутих знань. Зареєструйтеся вже зараз – навчання починаємо у липні!

ВИМОГИ ДО ЗНАНЬ СТУДЕНТІВ

Жодних – лише зацікавленість темою.

ПРОГРАМА КУРСУ

  • Модуль 1. Засади взаємодії органів виконавчої влади з громадськістю
  • Модуль 2. Рівні та етапи взаємодії з громадськістю
  • Модуль 3. Організація та проведення консультацій з громадськістю
  • Модуль 4. Оцінка діяльності органів державної влади за напрямом «взаємодія з громадськістю»

Фото без опису

  Курс є повністю безкоштовним. Викладачка може рекомендувати навчальну літературу, щоб Ви могли глибше вивчити ту чи іншу тему, але доступних в рамках курсу матеріалів буде достатньо для успішного його завершення. Усе, що Вам знадобиться,– доступ до мережі Інтернет на швидкості, достатній для перегляду відеолекцій.

 

Пройти курс можна за цим посиланням:

https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+IAP101+2019_T3/about?fbclid=IwAR2cJ75pwzkAhl_mmFF7wcZ4OdheuoyCFSIT22d--e76UfEnYGFxWvx5nnI