Увага!

Оголошується конкурс з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу по організації   проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом по смт Брусилів

Фото без опису

 

Відповідно до п.п. 4 п. 16 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року № 1081, виконавчий комітет Брусилівської селищної  ради оголошує конкурс з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу по організації проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом по смт Брусилів.

 

У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), які відповідають вимогам, що встановлені статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт», а також умовам проведення конкурсу.

Конкурс є відкритим для всіх претендентів, які відповідають його умовам, а саме, враховується:

- досвід роботи підприємства з питань організації пасажирських перевезень (не менше 3-х років);

- наявність фахівців з вищою профільною осві­тою та їх стаж роботи в галузі пасажирського автомобільного транспорту;

-наявність матеріально-технічного оснащення для забезпечення належної якості підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету по організації проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом;

- наявність власного (орендованого) приміщення для організації роботи (виконання функцій) робочого органу.

 

Переможцем конкурсу визначається під­приємство (організація), яке(яка) за оцінкою комітету з визначення робочого органу найбільше відповідає умовам кон­курсу.

З переможцем конкурсу організатор укладає договір на виконан­ня функцій робочого органу строком на 3 роки.

 

Перелік документів, що подаються для участі в конкурсі:

 

1. Заява на участь у конкурсі згідно затвердженого зразка.

2. Копія свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта господарювання.

3. Копія довідки про внесення підприємства (організації) до Єдиного Державного реєстру підприємств та організацій України.

4. Довідка державної фіксальної служби про відсутність заборгованості по податках, зборах та інших обов’язкових платежах.

5. Копія Статуту (Положення) підприємства (організації).

6. Документи, які підтверджують відповідність підприємства (організації) кваліфікаційним вимогам:

- копії документів, що засвідчують кваліфікацію фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту;

- опис матеріальних ресурсів та технологій, які передбачається використовувати для забезпечення функціонування робочого органу;

- документальне підтвердження наявності не менше як трирічного досвіду роботи з питань організації пасажирських перевезень;

- копії документів, що засвідчують наявність у власності (користуванні) претендента приміщення для організації роботи (виконання функцій) робочого органу та проведення засідань конкурсного комітету.

 

 Перелік документів, що подаються для участі у конкурсі, форму заяви та необхідну інформацію щодо умов проведення конкурсу можна отриматиу відділі економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Брусилівської селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2. Години роботи: понеділок-четвер - з 08 год. 30 хв. до 17 год. 15 хв., п’ятниця - з 08 год. 30 хв. до 16 год. 00 хв. (обідня перерва з 13:00 год. до 14:00 год.), крім вихідних та святкових днів.

 

Документи для участі у конкурсі приймаються відділом економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Брусилівської селищної ради до 17 год. 00 хв. 13 травня 2019 року включно.

 

Конкурс відбудеться  15 травня 2019 року в приміщенні залу засідань  Брусилівської селищної ради (за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2.), початок засідання конкурсного комітету о 10.00 год. 00 хв.

Участь у конкурсі є безкоштовною.

Телефон для довідок: (04162) 3-03-19

З умовами  конкурсу можна ознайомитись тут (РІШЕННЯ ВИКОНКОМУ БРУСИЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ від 03.04.2019 р. №764).Фото без опису

Брусилівська селищна рада