Фото без опису    Брусилівська селищна рада, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування»,  оголошує конкурс на заміщення вакантних  посад посадових осіб:

1. бюджетного відділу управління фінансів Брусилівської селищної ради:

 

1.1. заступник начальника управління - начальник відділу  (1 посадова особа).

Основні кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду заступник начальника управління-начальник відділу  повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста.

   Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або при необхідності (виходячи із виконання виконавчим органом основних завдань та функцій) стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 3 років.

1.2.  провідний спеціаліст відділу  (1 посадова особа).

  Основні кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду провідний спеціаліст - повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста.

Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді спеціаліста I чи II категорій не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 2 років.

2.  відділу доходів управління фінансів Брусилівської селищної ради:

2.1. Головний спеціаліст відділу (1 посадова особа).

 

  Основні кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду головного спеціаліста – повна вища освіта відповідного за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст (магістр). Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років.

 

   Загальні основні кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посади :

Вільне володіння державною мовою та знання ділової мови, володіння навичками роботи на  комп’ютері  та вміння  працювати з іншими технічними засобами,  необхідними для виконання службових обов’язків.

   Знання Конституції України, законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання  корупції», укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти, що регулюють розвиток відповідної сфери (галузі) управління. Практику застосування чинного законодавства, основи державного управління, економіки, фінансів та права. Інструкції з діловодства, правил організаційно-розпорядчої документації, правил ділового етикету.

 

  Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом організаційно-кадрового забезпечення Брусилівської селищної ради.

 

  Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дати опублікування оголошення (по 04.08.2018 включно) за адресою:

12601, Житомирська область, Брусилівський район, смт. Брусилів, вул.Небесної Сотні, 2

Телефон для довідок:  30473   

 

   Перед подачею необхідних документів на заміщення вакантних посад осіб місцевого самоврядування відповідно до ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції»  кандидати  на посади уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування повинні подати електронну декларацію за минулий рік ( тип декларації - кандидата на посаду).

    

 

 

В.В. Габенець, селищний голова