Фото без описуУрочистості  з нагоди професійного свята - Дня  медичного працівника України- відбулися у Брусилівському селищному Будинку культури.  Працівників охорони здоров’я Брусилівщини зі святом привітали  головний лікар КУ «Брусилівська центральна районна лікарня» С.В.Хабаза та головний  лікар  КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Брусилівської селищної ради О.В.Михаленко і вручили відзнаки кращим працівникам медицини структурних підрозділів.   

  Слова подяки за невтомну працю адресували  медикам Брусилівщини і вручили відзнаки з нагоди професійного свята голова Брусилівської  районної ради Рафальська Н.А., заступник  голови  Брусилівської селищної ради Шкуратівський В.В. та керівник апарату Брусилівської райдержадміністрації Павлюк Л.В.. До вітань приєдналися:  довірена особа народного депутата П,В.Дзюблика в Брусилівському районі Осадчук Н.В. та голова районного осередку партії Олега Ляшка на Брусилівщині Аврамчук К.В..  

    Хвилиною мовчання  вшанували  світлу пам’ять медичних працівників, які загинули під час другої світової війни, у мирний час та під час проведення антитерористичної операції на сході нашої країни. Медичні працівники – завжди на передовій, в боротьбі за здоров'я людини, а  в подарунок для всіх був святковий концерт від аматорів Брусилівського селищного Будинку культури. Оваціями дякували медики за пісенні вітання своїй колезі - Людмилі Кочубей, а також Валентину Ковалю, Ользі і Наталії Скуратівським. Сльози з’являлися на очах у глядачів під час виступів найменших учасників святкового концерту- Ані і Насті Шкіль, Валерії Смірнової та дитячого танцювального колективу «Весельчата» СБК. А коли на сцену виходили учасники народного фольклорного  колективу «Калина» та народного ансамблю «Чарівниця», то присутні в залі підспівували разом з ними знайомі пісні, а пісня «Давайте разом заспіваєм, браття, як ми колись веселими були» викликала численні аплодисменти… Свято завершилось, і знову настали звичайні, часом неспокійні, будні в медиків Брусилівщини. Дай, Боже, всім нам здоров’я і миру в кожну родину!!!

 

Г.Андреєва, методист СБК