26 вересня 2017 року в м. Житомир  у спортивному залі Житомирського державного технологічного університету  відбувся Кубок Житомирської області з тенісу настільного серед дітей та осіб з ураженнями опорно-рухового апарату, вадами розумового та фізичного розвитку з нагоди Дня фізичної культури і спорту України.

Змагання проводилися з метою подальшої пропаганди та популяризації тенісу настільного серед дітей та осіб з обмеженими фізичними можливостями, залучення спортсменів з інвалідністю, дітей з інвалідністю, які навчаються у загальноосвітніх та професійно-технічних закладах до систематичних занять фізичною культурою та спортом як ефективним засобом реабілітації, підвищення спортивної майстерності, всебічного розвитку фізичної культури і спорту серед дітей та осіб з інвалідністю та зміцнення їх здоров’я, виявлення найсильніших спортсменів з метою формування збірної команди області для участі у всеукраїнських змаганнях.

Брусилівську об’єднану територіальну громаду на змаганнях гідно представило подружжя Баль. Сергій та Анна вже вкотре продемонстрували свою майстерність і  вибороли почесне перше місце. Тож привітаймо наших земляків із заслуженою перемогою та побажаймо їм наснаги та нових спортивних здобутків.

Фото без опису

Фото без опису