Новий рік – це час чудес і чарівної казки, особливо для дітей, які ще свято вірять в чаклунство і магію цієї чарівної ночі. Для багатьох це свято і ця ніч асоціюються з запахом мандаринів, безліччю ілюмінації й світлових вогнів на вулицях, подарунками під новорічною ялинкою. Але для багатьох це гарна можливість поринути у світ дитинства і разом зі своєю дитиною відправитися в справжню чарівну казку, де вас чекає Святий Миколай та багато інших казкових і зимових персонажів. 

Щороку організатори таких дитячих свят радують своїм великим і різноманітним асортиментом новорічних ялинок та вистав, серед яких кожен зможе підібрати і знайти щось підходяще для себе. 

Цей рік не став винятком з правил, завдяки нашому земляку Олександру Олександровичу Омельченку, напередодні Нового 2018 року 50 діток нашої Брусилівської об'єднаної громади мали змогу відвідати театр Івана Франка у місті Києві. Діти були у захваті від перегляду казки «Попелюшка» та чудових подарунків.

Прекрасну подорож до Києва для дітей сиріт, дітей учасників АТО профінансував наш селищний голова Габенець Володимир Васильович. Щиро Вам дякуємо, наші меценати за подаровану казку для дітей!

З Новим Роком Вас і Різдвом Христовим!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

                                                    Л.І.Мельник, начальник служби у справах дітей,

                                                    сім'ї та молоді селищної ради