Брусилівська селищна рада інформує

      Брусилівська селищна рада інформує суб’єктів господарювання та фізичних осіб щодо Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 07.02.2018 №107 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 №395).

Брусилівська  селищна рада оголошує  про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Брусилівської селищної ради

 Брусилівська  селищна рада оголошує   про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Брусилівської селищної ради.

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

   Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території громадської забудови по вул. Митрополита Іларіона в смт. Брусилів, Брусилівського району, Житомирської області.  

Про скликання  сорок п’ятої  сесії Брусилівської селищної ради 7 скликання

    Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відбудеться  сорок п’ята  сесія  селищної ради 7 скликання  20 травня  2020  року  о  10 годині в залі засідань селищної  ради.

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

    Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 1,0 га для розміщення полів фільтрації по вул. Лермонтова, в смт. Брусилів,  Брусилівського району, Житомирської області.  1. Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації.

Про скликання  сорок четвертої  сесії Брусилівської селищної ради 7 скликання

       Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  16 квітня   2020  року  о  10 годині в залі засідань селищної  ради відбудеться сорок четверта сесія селищної ради 7 скликання.

Оголошення про початок формування  конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади  директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради

    Брусилівська селищна рада Брусилівського району Житомирської області оголошує про початок формування  конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади  директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради.

Оголошується конкурс на зайняття посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради

       Брусилівська селищна рада Брусилівського району Житомирської області відповідно до рішення 43 сесії 7 скликання Брусилівської селищної ради від 25.01.2020 № 1400 «Про внесення змін до статутних документів та структури КУ «Центр соціальних послуг» Брусилівської селищної ради і оголошення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради» оголошує конкурс на зайняття посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради.

Шановні клієнти державної служби зайнятості!

      Незважаючи на введення карантину та встановлення обмежувальних заходів з метою захисту вашого здоров’я, державна служба зайнятості як система державних установ продовжує працювати в звичайному режимі.