Відкритий обласний конкурс туристичної фотографії з нагоди Дня туризму

    Департамент культури, молоді та спорту облдержадміністрації, Житомирський обласний туристичний інформаційний центр оголошують відкритий обласний конкурс туристичної фотографії з нагоди Дня туризму. Участь у Фотоконкурсі безкоштовна. Право взяти участь у Фотоконкурсі мають всі бажаючі.

Здається в оренду

      Брусилівська селищна рада оголошує  про намір передати в користування на умовах договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна – на нежитлову будівлю (артезіанську свердловину) Брусилівської селищної ради, яка знаходиться на балансі комунального підприємства «Морозівське сільське комунальне підприємство» та розташоване за адресою: вул.Миру,203-В, 26б, с.Морозівка, Брусилівського району, Житомирської області, для господарських потреб та надання послуг з водопостачання (підстава рішення 46 сесії 7 скликання селищної ради від 24.06.2020 р. «Про намір передати в користування майно на умовах договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна»).

ОГОЛОШЕННЯ

     Відповідно до Податкового Кодексу України  Брусилівською селищною радою  прийнято рішення  46 сесії 7 скликання  від 24.06.2020       № 1494 « Про встановлення  ставок та пільг із сплати місцевих  податків   на 2021 рік» та рішення  від 24.06.2020 № 1495 «Про  встановлення  ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік», якими встановлено ставки та пільги  із сплати  земельного податку, податку на нерухоме майно, транспортний податок та єдиний податок на 2021 рік на території Брусилівської селищної ради .

Графік виїзних прийомів громадян посадовими особами селищної ради на ІІІ квартал 2020 року

   Керуючись Конституцією України  та Законом України «Про звернення громадян», на виконання  вимог Указу Президента України  від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові  заходи  щодо забезпечення  реалізації та гарантування  конституційного права  на звернення   до органів  державної влади  та органів місцевого самоврядування», з метою об’єктивного, всебічного і вчасного  розгляду звернень громадян оприлюднюємо графік виїзних прийомів громадян посадовими особами селищної ради на III квартал 2020 року.

Благодійна допомога від Міжнародного благодійного фонду  «Карітас України», за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe

     26.06.2020 року для працівників Брусилівської селищної ради надійшла благодійна допомога від Міжнародного благодійного фонду «Карітас України», за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe: захисні маски для обличчя та рукавички.

ЗНОВУ ЗВЕРТАЄМОСЬ ДО СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ВСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ!        

      На виконання Закону України «Про благоустрій населених пунктів», рішення 4 сесії 7 скликання Брусилівської селищної ради від 07.02.2017р. № 41 «Про встановлення правил благоустрою території населених пунктів Брусилівської селищної ради» та рішення виконавчого комітету Брусилівської селищної ради від 03.03.2020р. № 1174 «Про закріплення територій по благоустрою на території населених пунктів Брусилівської селищної ради» (повний текст рішень висвітлено на Веб-сайті селищної ради в рубриці «офіційні документи») юридичні особи та фізичні особи-підприємці прибирають свою, а також закріплену селищною радою територію.

Увага! Припинення газопостачання у Дивині

     Адміністрація Попільнянського відділення АТ "Житомиргаз" повідомляє Вас про початок регламентних робіт, що пов'язані з ремонтом та заміною обладнання газопроводу с. Дивин Брусилівського району з 22.06.2020 по 26.06.2020 року.

Про скликання сорок шостої сесії Брусилівської селищної ради 7 скликання

     Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відбудеться сорок шоста  сесія селищної ради 7 скликання  24 червня  2020  року  о  10 годині в залі засідань селищної  ради.