Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

    Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки  площею               0,08 га, що розташована в смт.Брусилів, по вул. Базарна  Брусилівського району, Житомирської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.       

Припиняє свою діяльність комунальна установа  Брусилівський методичний кабінет Брусилівської селищної ради шляхом ліквідації

    Відповідно до рішення сорок шостої сесії Брусилівської селищної ради сьомого скликання від 24.06.2020 року №1496 припиняє свою діяльність юридична особа комунальна установа  Брусилівський методичний кабінет Брусилівської селищної ради шляхом ліквідації.

 ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН, КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ!

         Статтею 33 Закону України «Про відходи» забороняється несанкціоноване скидання і розміщення відходів, у тому числі побутових, у підземних горизонтах, на території міст та інших населених пунктів.

Відкритий обласний конкурс туристичної фотографії з нагоди Дня туризму

    Департамент культури, молоді та спорту облдержадміністрації, Житомирський обласний туристичний інформаційний центр оголошують відкритий обласний конкурс туристичної фотографії з нагоди Дня туризму. Участь у Фотоконкурсі безкоштовна. Право взяти участь у Фотоконкурсі мають всі бажаючі.

Здається в оренду

      Брусилівська селищна рада оголошує  про намір передати в користування на умовах договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна – на нежитлову будівлю (артезіанську свердловину) Брусилівської селищної ради, яка знаходиться на балансі комунального підприємства «Морозівське сільське комунальне підприємство» та розташоване за адресою: вул.Миру,203-В, 26б, с.Морозівка, Брусилівського району, Житомирської області, для господарських потреб та надання послуг з водопостачання (підстава рішення 46 сесії 7 скликання селищної ради від 24.06.2020 р. «Про намір передати в користування майно на умовах договору оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна»).

ОГОЛОШЕННЯ

     Відповідно до Податкового Кодексу України  Брусилівською селищною радою  прийнято рішення  46 сесії 7 скликання  від 24.06.2020       № 1494 « Про встановлення  ставок та пільг із сплати місцевих  податків   на 2021 рік» та рішення  від 24.06.2020 № 1495 «Про  встановлення  ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік», якими встановлено ставки та пільги  із сплати  земельного податку, податку на нерухоме майно, транспортний податок та єдиний податок на 2021 рік на території Брусилівської селищної ради .

Графік виїзних прийомів громадян посадовими особами селищної ради на ІІІ квартал 2020 року

   Керуючись Конституцією України  та Законом України «Про звернення громадян», на виконання  вимог Указу Президента України  від 07.02.2008 №109/2008 «Про першочергові  заходи  щодо забезпечення  реалізації та гарантування  конституційного права  на звернення   до органів  державної влади  та органів місцевого самоврядування», з метою об’єктивного, всебічного і вчасного  розгляду звернень громадян оприлюднюємо графік виїзних прийомів громадян посадовими особами селищної ради на III квартал 2020 року.