Здається в оренду

  Оголошення про намір передати в користування на умовах договору оренди індивідуально визначеного нерухомого майна- частину нежитлової будівлі,  яку включено до Переліку об’єктів, що  підлягають передачі в оренду на аукціоні.

ДО УВАГИ!

   Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що відповідно до наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів № 546 від 21 серпня 2020 року на території Житомирської області планується проведення осінньої кампанії із пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин проти сказу.

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

   Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території промислової забудови в смт. Брусилів, Брусилівського району, Житомирської області  

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

   Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території садибної житлової забудови по вул. Котовського  в с. Хомутець, Брусилівського району, Житомирської області.