Оголошення про проведення громадських слухань

   Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Митрополита Іларіона, 39 в смт. Брусилів, Брусилівського району, Житомирської області.

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, ЗАКЛАДІВ УСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ ТА НАСЕЛЕННЯ – ВСТАНОВЛЕНО «ЖОВТИЙ» РІВЕНЬ ЕПІДЕМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ!

   Рішенням позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 01.10.2020р. № 34 на території Брусилівського району Житомирської області з 00:00 годин 5 жовтня 2020 року встановлено «ЖОВТИЙ» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

  Звертаємо Вашу увагу, що неналежне поводження з рештками загиблих тварин є загрозою для поширення небезпечних інфекцій, спільних для людини та тварини, як туберкульоз, бруцельоз та інші. Туберкульозом хворіють 55 видів свійських і диких тварин та 25 видів птахів. Найбільш чутливі до цієї хвороби є велика рогата худоба, свині та кури. Бруцельоз уражає всі види сільськогосподарських тварин, а також може передаватися до людини. Ця хвороба характеризується лихоманкою, ураженням кісток і суглобів, серцево-судинної, ендокринної, нервової та інших систем організму. Часто тварини гинуть від сибірки, сказу, атипової пневмонії, збудники яких можуть зберігатися у трупах тривалий час. При розкладанні решток тварин здебільшого забруднюються ґрунти та ґрунтові води. Забруднена вода, яку ми споживаємо й служить фактором передачі збудників багатьох інфекційних захворювань. 

До уваги жителів смт Брусилів!

    Головним управління статистики в Житомирській області, в рамках проведення підготовки до Всеукраїнського перепису населення, в даний час продовжуються роботи з обстеження та уточнення адресного господарства великих селищних та сільських  населених пунктів, а саме – впорядкованість вулиць, провулків, майданів тощо покажчиками з назвами та наявність на будинках номерів.

Про скликання  сорок дев’ятої позачергової сесії Брусилівської селищної ради 7 скликання

     Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», скликається позачергова сорок дев’ята сесія селищної ради  7 скликання  24 вересня 2020 року  о  10 годині в залі засідань селищної  ради.

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

     Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Лісова, 20, в с. Хомутець,  Брусилівського району, Житомирської області.  

Будьмо  відповідальними за свої дії та за  збереження  довкілля!

  У черговий раз звертаємо Вашу увагу, що спалювання сухого листя і трави – заборонено Законом, у разі  порушення Закону передбачена адміністративна, а в деяких випадках і  кримінальна відповідальність.

Здається в оренду

  Оголошення про намір передати в користування на умовах договору оренди індивідуально визначеного нерухомого майна- частину нежитлової будівлі,  яку включено до Переліку об’єктів, що  підлягають передачі в оренду на аукціоні.