Брусилівська  селищна рада  оголошує громадське обговорення з питання перейменування вулиці Набережної в селі Лазарівка Брусилівського району Житомирської області на вулицю Миколи Микитенка

   Брусилівська  селищна рада  оголошує громадське обговорення з питання перейменування вул. Набережної в с. Лазарівка Брусилівського району Житомирської області на вул. Миколи Микитенка з метою залучення представників громадськості до розгляду пропозицій та врахування  їх думки під час прийняття  Брусилівською селищною радою  відповідного рішення  щодо перейменування вул. Набережної в с.Лазарівка Брусилівського району Житомирської області на вул. Миколи Микитенка.

Оголошення про проведення ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

    Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території садибної житлової забудови по вул. П. Орлика, 10 в смт Брусилів, Брусилівського району, Житомирської області.  

Про скликання  чергової шостої   сесії Брусилівської селищної ради восьмого  скликання

      Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  24 лютого  2021 року  о  10 годині в залі засідань селищної  ради відбудеться чергова шоста   сесія селищної ради восьмого   скликання.

Встановлено тариф на теплову енергію

   Виконкомом Брусилівської селищної ради прийнято рішення від 03.02.2021р. №126 «Про встановлення на території Брусилівської селищної ради тарифу на теплову енергію з використанням альтернативних джерел енергії  для ТОВ «Теплодар-2013».

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ – СПОЖИВАЧІВ ПОСЛУГИ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ селища Брусилів та села Хомутець!

  Питання забезпечення питною водою є і завжди залишатиметься актуальним. Нажаль на сьогодні надзвичайно гострою стала проблема неналежної оплати споживачами послуг з водопостачання. Стабільна робота Хомутецького комунального підприємства «Джерельце» (надалі підприємство) знаходиться у прямій залежності від рівня оплати споживачами отриманих послуг з водопостачання.