Оголошеня про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Брусилівської селищної ради

   Брусилівська селищна територіальна громада Житомирського району Житомирської області оголошує про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Брусилівської селищної ради.

Замініть посвідчення

   Для отримання в подальшому компенсацій та пільг громадяни, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи у разі зміни їх прізвища, імені, по батькові та ті в яких прізвище, ім’я та по батькові в «чорнобильському» посвідченні не співпадає з прізвищем, ім’ям та по батькові, як записано у паспорті, повинні звернутись до Брусилівського відділу №1 управління праці та соціального захисту населення Житомирської райдержадміністрації для його заміни.

Про скликання  чергової дев’ятої  сесії Брусилівської селищної ради восьмого  скликання

     Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відбудеться  чергова дев’ята  сесія селищної ради восьмого   скликання   26  травня  2021 року  о  10 годині в залі засідань селищної  ради.

УВАГА:  КОНКУРС!

   Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради оголошує конкурс на  заміщення вакантної посади директора Ставищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Брусилівської селищної ради (поштова адреса: 12610, Житомирська область, Брусилівський район, с. Ставище, вул. Житомирська, 103).

  Про скликання чергового засідання виконавчого комітету селищної ради восьмого скликання

      Керуючись ст.ст.  42, 53 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  п.п.2 ст. 6 р. 1, п.п.1 ст. 11 р. 3 Регламенту роботи виконавчого комітету Брусилівської селищної ради Житомирського району Житомирської області восьмого скликання, затвердженого рішенням виконкому селищної ради від 02.12.2020 року № 1, відбудеться десяте чергове засідання  виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого скликання 05 травня 2021 року о 10-00 годині в залі засідань за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2.