УВАГА: КОНКУРС!

  Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради оголошує конкурс на  заміщення вакантної посади директора Хомутецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Брусилівської селищної ради (поштова адреса: 12610 Житомирська область, Брусилівський район, с.Хомутець, вул. Шкільна, 22).

Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад

      Відповідно  до рішення  46 сесії сьомого скликання Брусилівської селищної ради  №1501 від 24.06.2020 року «Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника установи культури» та відповідно до Положення про порядок призначення керівників установ та закладів культури, що перебувають у комунальній власності Брусилівської селищної ради, оголошується конкурс на заміщення посад:

Про скликання чергового засідання виконавчого комітету селищної ради восьмого скликання

     Керуючись ст.ст.  42, 53 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  п.п.2 ст. 6 р. 1, п.п.1 ст. 11 р. 3 Регламенту роботи виконавчого комітету Брусилівської селищної ради Житомирського району Житомирської області восьмого скликання, затвердженого рішенням виконкому селищної ради від 02.12.2020 року № 1, 

Встановлено ставки та пільги  із сплати  земельного податку, податку на нерухоме майно, транспортний податок та єдиний податок на території Брусилівської селищної ради

   Відповідно до Податкового Кодексу України  Брусилівською селищною радою  прийнято рішення  10 сесії 8 скликання  від 16.06.2021       № 414 « Про встановлення  ставок та пільг із сплати місцевих  податків  » та рішення  від 16.06.2021 № 415 «Про  встановлення  ставок та пільг із сплати земельного податку», якими встановлено ставки та пільги  із сплати  земельного податку, податку на нерухоме майно, транспортний податок та єдиний податок на території Брусилівської селищної ради . Місцеві податки, встановлені цими рішення вводяться в дію з 01 січня 2022 року.

Про скликання чергової одинадцятої сесії Брусилівської селищної ради восьмого скликання

     Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» відбудеться чергова одинадцята сесія селищної ради восьмого   скликання    21  липня 2021 року  о  10 годині в залі засідань селищної  ради.

Про визначення уповноважених аптечних установ та лікувально-профілактичних,  стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи  у 2021 році

   30.06.2021 року відбулося засідання конкурсної комісії по визначенню уповноважених аптечних установ та лікувально-профілактичних,  стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи  у 2021 році.

Запрошуємо на традиційне святкове дійство "Ой на Івана, та й на Купала"

  Запрошуємо на традиційне святкове дійство "Ой на Івана, та й на Купала", яке проходитиме 6 липня в Брусилові на ставку "Тихі верби". В програмі свята- прибирання Марени, конкурс віночків, Купальське вогнище, концертна програма з участю аматорів селищного Будинку культури. Початок о 20-000 годині.