ОГОЛОШЕННЯ

   Відповідно до рішення виконкому Брусилівської селищної ради  від 02.09.2021 № 513 затверджено тарифи на  платні  медичні послуги, які надаються КНП «Брусилівська лікарня», в тому числі: лабораторні, діагностичні та консультативні послуги  за зверненням громадян, що надаються без направлення лікаря, видача копії медичної довідки, витягу з історії хвороби , оздоровчий масаж, протезування зубне, стоматологічна допомога, що надається населенню госпрозрахунковими відділеннями та інші.

Оголошення про оприлюднення підготовленого проекту рішення

    Відповідно до вимог законів України «Про доступ до публічної інформації»,  ст. 68 Закону України «Про освіту», ст. 32  Закону України «Про повну загальну середню освіту» та з метою проведення громадського обговорення відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради  оприлюднює проєкт рішення «Про пониження ступеня та перейменування закладів загальної середньої освіти Брусилівської селищної територіальної громади».

Про скликання чергової дванадцятої сесії Брусилівської селищної ради восьмого скликання

    Відповідно до ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати чергову дванадцяту сесію селищної ради восьмого   скликання    20 серпня  2021 року  о  10 годині в залі засідань селищної  ради.

Про прийняття комерційних пропозицій від юридичних осіб – виконавців послуг з підготовки лотів для продажу права оренди та права власності на об’єкти нерухомого майна комунальної власності

  Брусилівська селищна рада Житомирського району Житомирської області оголошує про прийняття комерційних пропозицій від юридичних осіб – виконавців послуг з підготовки лотів для продажу права оренди та права власності на об’єкти нерухомого майна комунальної власності.